Politika për shfrytëzimin e biskotave

Политика за користење на колачиња

Политика за користење на колачиња - кукис

Çfarë janë biskotave ose 'cookies'

Këto janë segmente të vogla të programit me tekst që i shkarkoni në pajisjen tuaj përmes së cilës vizitoni një faqe interneti ose aplikacion. Ato përdoren kryesisht për të regjistruar informacione të caktuara të dobishme në lidhje me aktivitetin ose cilësimet tuaja (faqet e vizituara, përzgjedhja e gjuhës, fontet, ngjyrat, modaliteti i dritës ose i errët, modaliteti elegant ose i thjeshtë i shfaqjes, etj. Kukit mund të jenë skedarë të sesionit (të përkohshëm) që fshihen) menjëherë pas fikjes së shfletuesit tuaj ose për një periudhë të caktuar gjatë së cilës ato mbeten të regjistruara në shfletuesin tuaj dhe pasi ta fikni atë.

Политика за користење на колачиња - намена

Per cfare qellimi

Në këto faqe, cookies përdoren për një funksionim më të mirë të faqes, për të bërë cilësimet tuaja (gjuha, zgjedhja dhe madhësia e fontit, zgjedhja e modalitetit të shfaqjes së errët/dritë. Më pas për të regjistruar statistika për numrin e vizitave, llojin e pajisjes të përdorura të aksesuara, rezolucioni me të cilin është shfaqur përmbajtja, termi përmes të cilit keni ardhur në faqe dhe faqja në të cilën jeni larguar më pas nga faqja jonë. Së fundi, ne përdorim gjithashtu cookie për të regjistruar dhe mbajtur mend nëse keni rënë dakord apo jo me përdorimi i biskotave.

Политика за користење на колачиња - тип

Çfarë biskotash

Ne përdorim kuki të sesionit (të përkohshëm) dhe të përhershëm. Ne i mbajmë ato për shkak të informacionit të deklaruar më parë. Ajo që është veçanërisht e rëndësishme për ju është që ne nuk mund t'ju identifikojmë personalisht përmes cookies, sepse ne përdorim një shërbim për qasje CDN në sajtin që anonimizon adresën tuaj IP, në mënyrë që përdorimi juaj të jetë anonim.

Политика за користење на колачиња - заштита

Si të mbroheni më tej

Çdo shfletues i internetit (Chrome, Brave, Edge, Safari, IE) ka disa opsione për fshirjen e cookies. Ju mund t'i fshini skedarët plotësisht ose vetëm për një parti të caktuar ose automatikisht pas çdo seance. Gjithashtu, shumica e shfletuesve modernë ofrojnë një mënyrë sekrete/anonime për të vizituar faqet (Incognito/Private/Safe) përmes së cilës nuk regjistrohen të gjitha aktivitetet dhe skedarët e tua cookie.