Nënshkruar memorandum bashkëpunimi

27.01.2023

Më datë 26.01.2023 (e enjte) u mbajt takimi ndërmjet Inspektoratit Shtetëror për Pylltari dhe Gjueti, i përfaqësuar nga Drejtori Fikri Aliti, dhe Parkut Publik Kombëtar Mali Sharr, i përfaqësuar nga ushtruesi i detyrës së drejtorit Ibrahim Dehari, ku u nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit në mënyrë që të mundësohen kushte për realizimin e projekteve të përbashkëta dhe bashkëpunimin praktik të aplikimit.