U nënshkrua një memorandum bashkëpunimi

30.01.2023

Shoqata për Mbrojtjen dhe Promovimin e Mjedisit Eko-Jetë, KAVADARCI dhe Inspektorati Shtetëror i Pylltarisë dhe Gjuetisë kanë lidhur memorandum bashkëpunimi.

Objektivat e këtij Memorandumi të Bashkëpunimit realizohen përmes projekteve specifike për bashkëpunim afatgjatë të të dyja palëve.